Oer-stoner in Groesbeek

Op vrijdag 13 december onweert het tussen de bergen van Groesbeek. Basilisk pompt de Maddogs vol met vuige groove. Om 20.00 trappen ze af, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent. Je betaalt 4 euro

Variatie is er genoeg in de maddogs. Op 13 december hoor je funk, reggae, hip-hop en stoner. Het thema van de avond is vette, onverbiddelijke groove. Hetgeen de bands verenigt.

THE NAKED SWEAT DRIPS uit Boxmeer bracht onlangs haar debuut EP uit. Met hun combinatie van blues-, hard-, stoner-, alternative-rock en rock’n’roll gooien ze de laatste tijd hoge ogen. Zo wonnen ze dit jaar de Roos van Nijmegen en Comm On Stage.

FAKE I.D. combineert britpop, ska, reggea en punk en smelt dit samen tot een uiterst dansbaar en beweegbaar geheel. Ze willen niets liever dan hun energie live ten uiting brengen, dus bereid je maar vast voor!

SEASON CROW uit Beneden-Leeuwen maakt een groovende milkshake van rock, funk en hiphop en speelde dit jaar op het Kids’n’Billies festival. Met 2 zangers/rappers is een fanatieke show gegarandeerd.

BASILISK uit Nijmegen speelt Oer-stoner, stoner zoals zij dat bedoelen: hard, vies en onverbiddelijk. Maddogs zal worden overrompeld door een smerig geluid en een trage groove.